perjantai 5. heinäkuuta 2013

Operaatio Kuopio-Jukola Historia ja Tavoitteet

Historiamme ulottuu aina vuoteen 1898 jolloin Porin kaupunkiin perusteettiin Sähkölaitos päätehtävänään valaista Porin kaupunki. Noin 115 vuotta myöhemmin joukko sähköalan ammattilaisia istui lounaspöytään ja alkoi keskustelun Jukolan viestistä. Tästä noin puoli vuotta myöhemmin näki päivänvalon NOT-OK PKS SK eli EI-Orientering Klubb Porin Kaupungin Sähkölaitos Skiklubb tavoitteenaan Jukolan viestin voitto Kuopiossa kesällä 2014. Voitto taktiikka on aukoton. Paljastamme sen teille nyt tässä blogissa hyvät seuraajamme. Pyydämme ettette vuoda salaista tietoa pahimpien kilpakumppaniemme kuten Kalevan Rastin, Halden SK:n, Kristiansand OK:n tai Hiidenkiertäjien tietoon.

Joukkueemme alustava kokoonpano sekä lopullinen taktiikkamme on seuraava:

Alustavat osuudet:

1. Antti Lehtonen
2.  Markku Lehtonen
3.  Pertti Heinikangas (ns. kuuluisa Jukolan pitkä yö)
4.  Miikka Olin
5. Topi Levomaa
6. Jari Lappalainen
7.  Heikki Piisi

Varamies ja huolto: Teemu Korpela


Joukkueenjohto suosittelee joukkueen atleetteja aloittamaan harjoittelun hyvissä ajoin esim.  maanantairastien merkeissä. Joukkueen vanhat pihkaniskat Lehtonen senior ja Heinikangas voinevat luoda joukkueelle harjoitusohjelman ja kokemattomammalle osastolle pienen koulutustilaisuuden vänrikki Koskelan hengessä: ” Jaahas... taitaa olla parasta vähän selittää, minä meinaan kun olen ennenkin ollut...”

Taktiikkana joukkueella on yö -osuuksilla (2. ja 3.) säilyttää avausosuudella saavutettu johtopaikka. Tämän vuoksi joukkueenjohto on asettanut kokeneen kaluston näille tärkeille osuuksille. Päivän valjetessa päästetään joukkueen juoksukoneet Olin ja Levomaa hyvissä asemissa metsään, oletettavasti kärkijoukoista on mukana vauhdissa pysyneet enää vain Kalevan Rasti, Halden ja muutama ruotsalainen nippu. Väliosuuksien tavoitteena on karistaa kintereiltä ainakin ruotsalaiset, jolloin Lappalainen voi keskittyä Haldenin ja KR:n takana pitämiseen. Kuten tämän vuoden Jukolasta nähtiin, ei Halden kestä tällaisessa painetilassa joten viimeiselle osuudelle lähdettäneen rinta rinnan KR:n kanssa. Piisi murtaa Thierry Gueorgioun itseluottamuksen jo ennen K-pistettä uskomattomalla lähtökirillään, ja muu joukkue voi aloittaa valmistautumisen Jukolan voittojuoksua varten.
 -Joukkueenjohto


PS. Tällä Alik. Lehdon tunnuslauseella kun lähdetään metsään niin mikään ei voi mennä vikaan:
Ei täällä auta itku. Saatanallinen ralli päälle vaan. Se on raakaa peliä kun hevoset nai, siinä tanner jyskää ja aitaa kaatuu.”


PPS Markkinointiosastolle voisi laittaa tilaukseen jo ”Mestarit 2014” –paidat ja lippikset


- NOT-OK PKS SK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti