perjantai 20. syyskuuta 2013

Esittelyssä: NOT-OK PKS SK!


PERTTI "HIRVI" HEINIKANGAS:


Kaiken nähnyt, kaiken kokenut. Konkari on uudessa ryhmässä innoissaan kuin nuori varsa. Iän myötä suunnituksesta on kadonnut dynaamisuutta. Edelleen loistava suunnistaja, mutta aiempaa yllätyksettömämpi. Joukkueen suunnituksellinen ja henkinen selkäranka. Jakelee oivaltavia vinkkejä joukkueen märkäkorville.

Erikoista: Harhaili Jukolan metsissä jo ennen nuorimpien joukkuetovereidensa syntymää.










TEEMU "SUPPA" KORPELA:


Piskuinen sisupussi tuo tarvittavaa äkäisyyttä joukkueeseen. Sähäkyyttä ja tahtoa löytyy. Väläyttelee ajoittain. Pääsee röyhkeydellään rastiympyrään. Ajoittain rastitkin löytyvät. Itseluottamus on kuitenkin vajavainen. Tämä on lupauksen suurin este kansainväliselle läpimurrolle. Tulevaisuuden huippu, jota pitää ajaa joukkueeseen systemaattisesti. Saattaa vallata paikan auringossa jo nyt.

Erikoista: Vuodet maastosuunnittelijana ovat koulineet Korpelasta melkoisen erämiehen. Haistaa kiukkuiset koirat ja isännät jo kilometrien päähän.








JARI "KULLAAN NOVIKOV" LAPPALAINEN

Suunnistaa pää pystyssä ja käsittelee kompassia kauniisti. Myös fysiikka ja juoksuasento ovat kohdallaan. Näyttää lähes täydelliseltä suunnistajalta. Mikä on estänyt nousun Euroopan tähtiluokkaan? Ura on kuitenkin kovassa nousussa. Edellisvuoden siirto Pori Energiaan avasi mahdollisuuden, johon ratkaisija tarttui loisteliaasti. Kovaa tulosta odotetaan jo tällä kaudella.Uskaltaa haastaa vaikeitakin maastoja. Löytää myös rasteja, mikäli ei ole hukannut karttaansa.

Erikoista: Joukkueen ainoa "osakilpailuvoitto" tältä kaudelta.









ANTTI "AVOKALLIO" LEHTONEN

Monipuolinen ja hieman raskasjalkainen toisenpolven oma kasvatti. Lukee karttaa hyvin, mutta tekee myös kauheita hasardeja. Tarjoilee välillä häikäiseviä rastivälejä, mutta vastapainoksi ylisuunnistaa itsensä rastipisteiden ulkopuolelle. Avokallioiden ja märkien tihupuskien erikoismies. Uskaltaa yrittää, mutta välillä rastivälit kestävät turhauttavan kauan. Luottomies joka voisi auttaa joukkuettaan vielä enemmän tasaisemmilla otteilla.

Erikoista: Eksyy aina avokalliolla. Onneksi Kuopio-Jukolassa ei ole pelkoa a....eiku hetkinen.








MARKKU "LAPINLEUKU" LEHTONEN

Kuuluu jo kalustoon. Konkari saa jälleen mahdollisuuden isoon rooliin. Suunnistus vahvaa ja räjähtelevää. Tähtisuunnistajan status mutta esitykset eivät ole viime vuosina olleet maineen tasolla. Nyt niskasta kiinni ja paluu Jukolan kiintotähdeksi? Kokenut hahmo joka ei hätäile turhaan.

Erikoista: Käytännössä asuu lapin metsissä. Soveltuuko Kuopion metsäisempiin maisemiin lapin jänkhien jälkeen? 









TOPI "TRIKOO" LEVOMAA:


On ollut lupaus jo monta viikkoa, mutta tuloksellinen tasonnosto on edelleen näkemättä. Liike, taidot ja rohkeus riittävät, mutta jostain mystisestä syystä rasteja ei vain löydy. Joko nyt rävähtää? Suunnistaa poikkeuksetta joukkueensa pisimpiä matkoja (samoilla radoilla). Kokoa, tyyliä ja taitoa on. Suunnistaa hyvällä moraalilla. Tarvitsee lisää rohkeutta. Ahtaan tilan vääntäjä ja pitkien rastivälien kruunamaton kuningas.

Erikoista: Parhaan pummilenkin kokonaismitta oli pidempi kuin kyseisen radan reittipituus.








MIIKKA "HARMAAKARHU" OLIN


Kykenee ratkaisuihin joita kukaan muu ei osaa odottaa. Suunnistukselliset liikeet ovat kauniita ja täysin arvaamattomia. Vahvuudet jouksupuolella ovat uhkana suunnistustoiminalle. Juoksee hyvin ja liikkuu sulavasti, pysyy kartan sisällä. Rastiympyrässä kuluu aikaa välillä liian kauan joka jarruttaa suunnistuksen virtausta. Elää ja hengittää onnistumisista. Iästään huolimatta liikkuu yhä vikkelästi. Hakeutuu hyvin rastiympyrään ja operoi rastin lähellä ovelasti.


Erikoista:  Käyttää aina polkukiertoa. Jos suunnistaisi Porista Helsinkiin koukkaisi Tampereen kautta koska tarjolla olisi niin houkuttelava moottoritiekierto.






HEIKKI "TUULIVIIRI" PIISI


Veijarimainen polkukone, joka taistelee metsässä illasta toiseen. Potentiaalinen, voi yllättää. Saanut jalkoihinsa papua, mutta on edelleen bambimainen liikkeissään. Mainio kompassi, mutta käyttää sitä liian harvoin. Kehittänyt jalkapallosta tutusta "pitkä päätyyn ja perään" taktiikasta oman suunistusversionsa: "Kartta taskuun ja tunteella". Likaisen työn puurtaja, jolla on räjähtäviä nopeusominaisuuksia. Jalat ja kädet käyvät vimmattuna, mutta pää ei tahdo pysyä mukana. Muistaako olevansa perusankkuri eikä Thierry Gueorgiou?


Erikoista: Askeettisen tunnesuunnistuksen guru. Kartta ja kompassi pääsääntöisesti vain haittaavat suoritusta.










Käskynjako.


Joukkueemme on onnistuneen suorituksen jälkeen yhtä hymyä! Kuvasta puuttuu M. Lehtonen





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti